zondag 22 september 2013

Rommelige indrukken

Hier in de omgeving zijn de rommelmarkten weer begonnen en dus ging ik vanochtend weer met veel plezier een rondje 'rommelen'. Ik vertelde jullie dat ik nog graag een bakelieten telefoon voor op mijn bureau wilde. Mijn wensen zijn verhoord want ik heb er een gevonden! 


Verder haalde ik voor € 5 onderstaande zwarte emaille theepot/fluitketel tussen het stof vandaan.  Nu staat ie hier mooi te blinken naast mijn eerder gescoorde kringloopmokjes. 


De kringloop was vorige week ook nog niet van me af. Daar kocht ik een houten bakje voor het luttele bedrag van € 0,50 waar de knoflook nu in ligt te pronken en een stolp voor € 1,50 waarvan ik het onderbord een likje witte verf gaf. Deze kringloopitems hebben weer een prima plek gevonden op ons aanrecht!


Ik heb nog meer mooie spulletjes meegenomen van de rommelmarkt maar die moet ik eerst nog even op de foto zetten dus die houden jullie te goed! 

Ik wens jullie een mooie nieuwe week!
Pascale 

zondag 15 september 2013

Kringloop indrukjes

Afgelopen week bracht ik weer een bezoekje aan de kringloop en deze keer vielen mijn dochters in de "prijzen".  Zo kocht ik voor Sophie dit leuke schilderijtje van Francisca Gallarda voor € 1. Gelukkig weten mijn dochtertjes de kringloopspulletjes intussen ook erg te waarderen. 


Voor Fleur zag ik dit canvas schilderij van Pip voor € 2. Omdat Fleur gek is van hondjes en het leuk past bij haar Pip sprei nam ik het voor haar mee. 


Het heeft inmiddels een mooie plek boven haar bureautje gekregen. 


De vrolijke beker van Green Gate ging zonder te mokken mee voor € 0,75. 


Fijne zondag, 
Pascale 

maandag 9 september 2013

Passen en meten

Allereerst bedankt voor al jullie enthousiaste reacties altijd en welkom nieuwe volgers van mijn blog!

Onze woning biedt helaas niet genoeg plek voor een eigen werkruimte en daarom heb ik mijn bureau beneden tegen het achterraam staan. Het is eigenlijk best wel gezellig werken zo en bovendien heb ik een mooi uitzicht op onze achtertuin. 


Om ervoor te zorgen dat mijn bureau een geheel vormt met de inrichting beneden heb ik gezorgd voor passende bureau accessoires. Mijn nieuwste aanwinst is dit prachtige stoere meetlint dat ik op het verkoopblog van Gea zag. 



Ik heb het meetlint een mooi plekje gegeven op mijn bureau. Binnenkort starten hier weer de rommelmarkten dus kan ik op zoek gaan naar andere items voor op mijn bureau. 
Zo hoop ik nog een oude nietmachine te vinden en een zwarte bakelieten telefoon lijkt me hier ook niet misstaan. 



Fijne avond, 
Pascale 


vrijdag 6 september 2013

Hangplek



Ik vond deze kunststof hangstoel op marktplaats en hij past perfect op de plek waar eerst de schommel hing. Jullie begrijpen vast dat ik met deze heerlijke temperatuur maar eens even lekker ga hangen........

Fijn weekend, 
Pascale