maandag 11 februari 2013

Een balletje opgooien

Twee weken geleden zag ik bij de Blokker zakjes met vilten balletjes hangen. Normaal zou ik er zo voorbij gelopen zijn maar nu waren ze voorzien van zo'n aantrekkelijke gele 50% kortingsticker. Voordat ik het wist had ik mijn mandje volgegooid met alle zakjes die er nog waren. Want, denk ik dan, met één zo'n zakje kun je je ook niet echt creatief uitleven.


En dus heb ik nu thuis een bak vol balletjes staan waar mijn dochtertjes maar wat graag winkeltje mee spelen en onze poezen ook wel raad mee weten. Ondanks dat ik ze best decoratief vind staan wordt het tijd dat ik er wat van ga maken.


Mijn dochters heb ik in ieder geval een vrolijke slinger voor op hun kamer beloofd. En als die af is laat ik het resultaat uiteraard aan jullie zien!

Fijne avond,
Pascale

16 opmerkingen:

 1. Ze zijn leuk he? Ik heb ze ook gekocht onder het mom van; daar kan ik wel wat mee! Vooralsnog liggen ze bij mij nog even in de knutsella. Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken! Suc6.

  Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt vast een vrolijke boel met de beloofde slinger!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Pascale, ik vind je ze ook heel erg leuk, op de bovenste foto vind ik het net kiezelsteentjes en de onderste die zou je zo kunnen opeten.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n viltslinger is altijd leuk! Een krans is ook mooi maar ik weet niet of je daar genoeg bolletjes voor hebt... Ben benieuwd naar het resultaat! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar het eindresultaat!!

  Fijne avond,
  Groetjes Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd naar de slinger, wordt vast leuk in die kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben benieuwd wat je er van maakt :-)

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk die vilten balletjes!
  Zal best gezellig bij je thuis zjn met die vroljke kleuren!
  Ben benieuwd naar de slinger...
  Lieve groetjes Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je maakt ons wel nieuwsgierig naar het eindresultaat! Wordt vast een vrolijk geheel!! Is bijna kleurentherapie, een slinger maken van al die gekleurde balletjes.

  En je vorige post; wat een mooie vondsten!!! Ik snap dat je daar erg blij mee bent! Die fles met de bijzondere vorm... echt een mazzeltje! (lang leve de kringloop;)

  Groetjes,
  Miriam

  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vilt doet het altijd goed. Ben benieuwd naar die slinger :-)

  Fijne avond
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ooo die bovenste kleuren zijn geweldig schoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb ook al eens met een zakje in mijn handen gestaan, helaas niet meegenomen! Vooral die grijs en bruine vind ik erg mooi! Ook leuk om op een piepschuimen krans of bol te plakken. Maar die slinger wordt vast ook erg leuk! Groetjes Greta

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk zeg! Bedankt voor je reactie op mijn blog, ik kom je ook volgen hoor! Leuk dat je mij ook bent gaan volgen. Ben beniewd naar je slinger!

  BeantwoordenVerwijderen