zaterdag 8 juni 2013

Van alles wat blogpost

Ook deze week scharrelde ik bij de kringloop weer het een en ander bij elkaar. Ik vond er dit bordje van Countryfield met daarop 4 kleine vaasflesjes gelijmd. Superhandig voor al die geplukte bloemetjes die m'n dochters regelmatig meenemen voor me. Volgens mij is dit ook goed zelf te maken van een leuk bordje en kleine flesjes.


Het advertentiespel kon ik voor € 0,50 niet laten liggen. Af en toe kregen we een behoorlijke lachstuip om de briljante combinaties die we maakten.Wat dacht je van
Slager Varkensoor heeft in de aanbieding - een hazewindhond - met fietsbel


Het voetbalspel nam ik mee vanwege de leuke vormgeving. Waarom zien die gezelschapsspellen er tegenwoordig toch zo foeilelijk uit? Nadat ik de blaaspijpjes goed had schoongemaakt hebben we hier getracht een potje te spelen,  maar al na 2 minuten blazen draaide alles letterlijk voor onze ogen.



En dan lag er vandaag nog een prachtige envelop op de mat van Janina van het mooie blog elke dag zaterdag . Ik had 3 prachtige zelfgemaakte labels bij haar gewonnen. Heel erg bedankt Janina! Ze hebben hier een mooi plekje gekregen.



Tja, inmiddels blog ik alweer 4 maanden en ik vond het tijd om toch maar een beetje uit de anonimiteit te komen. Dus heb ik vlug uit de losse pols een foto van mezelf geschoten. Hebben jullie nu tenminste ook een gezicht bij het blog Indruk.

 
Fijne avond!
Pascale

35 opmerkingen:

  1. Hoi Pascale, leuk om een foto van je te zien!! Wij zijn ongeveer tegelijk begonnen met onze blog, inderdaad alweer 4 maanden geleden. Heb nog niet zoveel volgers als jij maar dat komt nog wel ;-) Je hebt weer leuke dingen gescoord bij de kringloop!!

    Gezellige avond,
    Groetjes Patries

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi! Leuk je te zien. Grappig dat je soms het gevoel krijgt iemand echt te kennen via een blog. Een gezicht erbij maakt dat nog sterker. Ik heb ook altijd een zwak voor die oude spelletjes. Zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha wat leuk je te zien. Gek genoeg had ik een heel ander beeld bij jou (ik dacht aan een donkerharige kortgeknipte dame, vraag me niet waarom).
    Die oude spellen laat ik ook niet liggen hoor, die prenten erop zijn zó mooi. De spellen van nu zijn inderdaad echt lelijk, zonde.
    Blog jij pas 4 maanden, huh? Het lijkt wel 4 jaar hihi, gezellig hoor!
    Ik heb een give away-tje hè, al gezien? Ik ben 2 jaar geworden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om een foto van je te zien.
    Ik heb ook een zwak voor ouderwetse spellen, ze zien er altijd zo aantrekkelijk gezellig uit. Je krijgt gelijk zin om het spel te spelen ;-).
    Lieve groet,
    Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O die oude spellen, ze zijn geweldig! En leuk je gezicht te zien, weet ik bij wie de labels aangekomen zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee leuk Pascale om de vrouw achter 'een indruk' te zien!!! Leuk dat bord met flesjes en die spellen!!! Bedankt voor je hulp gisteren! Ik vind het ook zo leuk om te bloggen! Instagram is zooo verslavend, maar zo leuk om inspiratie op te doen net als pinterest trouwens! Fijn weekend verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om je te zien! Wat een toffe vondsten heb je weer gedaan en erg leuk die labeltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hartstikke leuk dat jij een foto van jezelf laat zien, doe ik ook af en toe hoor, maakt toch niks uit? En andere bloggers vinden dat juist heel leuk, ik zou het leuk vinden als meer bloggers dat deden.
    Leuk die oude spellen met die retro uitstraling, inderdaad is de uitstraling van de spellen tegenwoordig heel lelijk ja ;-)

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het advertentiespel, zo leuk. Kwam hem zelf laatst ook tegen bij de kringloop dus die ging ook mee naar huis. Inderdaad leuk om je foto te zien, geeft een blog net wat meer persoonlijkheid vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Pascale, mooi en altijd leuk er een gezicht bij te zien!!! Fijne zondag en groetjes van Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik had de indruk dat je donker haar had, wat grappig dat het beeld vaak helemaal niet klopt met de werkelijkheid. Een in hetzelfde dorp wonende blogster die ik via het bloggen heb leren kennen dacht dat ik een klein en heel mollig vrouwtje was. Nu mogen er best een paar kilootjes af, maar mollig ben ik toch echt niet hoor. Nu associeerde zij dat met de gezelligheid op mijn blog (dat waren haar woorden) dus dat was toch wel weer een compliment. Ik zie mijzelf echter nooit graag op foto's, in die vier jaar dat ik blog heb ik mijzelf hier één keer heel vaag laten zien en dat vond ik meer dan genoeg ;-). Bovendien blog ik nog altijd behoorlijk anoniem en is er in mijn familie zelfs niemand die weet dat ik blog. Ook dat vind ik nog steeds prima. Dus ik verwacht niet dat dat fotootje er komt, maar ik vind het wel stoer dat jij dat hebt gedaan.

    Mooie aanwinsten heb je gescoord! Ik wens je een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Erg leuk om eindelijk een foto van jou te zien :-)

    Fijne zondag
    Liefs Els

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaa het advertentiespel...daar speelde ik vroeger ook mee! Ik geloof dat het nog op zolder ligt. En leuke foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat super leuk die oude spelletjes! En leuk om een foto van je te zien!

    Groeten Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Grappige vondsten en wat leuk om een gezicht te hebben bij je blog! Het rekje met potjes uit je vorige post vind ik ook erg leuk.

    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie vondsten. Dat blaasvoetbal hadden wij vroeger thuis ook.
    En een mooie foto van jezelf!
    Een mooie zondag nog!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk zeg om je in 't echie te zien! Verder heb je heerlijke aankopen gedaan! Blog lekker zo door zou ik zeggen, ik houou van het bekijken van een ander haar kringloopschatten! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat lief die kleine vaasjes met zelf geplukte bloemetjes!
    Altijd leuk als je met mooie vondsten van de kringloop thuis komt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. hey wat leuk om je even in het echt te zien. Zo grappig weer ik had me iemand met donker haar en bruine ogen voorgesteld (weet ook niet waarom maar dat bedenk je dan zo zelf erbij he!). Grappig dat je ook als tandartsassistente gewerkt hebt!
    De spelletjes zijn idd prachtig. Ook leuke post van Janina! En de madeliefjes trouwens ook schattig. Dus allemaal goed gekeurd door mij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat leuk je eens te zien! :)
    Gezellig!!
    Leuke spulletjes weer zeg ♥.

    X Arja

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Geweldig om jou te zien! Maar wat vind je toch steeds hele leuke spullen, seg!!! En de restylings in vorige blog zijn ook serieus de moeite ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een leuke foto van je Pascale, leuk om het gezicht achter de blog te kennen.
    Je heb weer mooie vondsten op de kop weten te tikken.
    Dat bord met die kleine vaasjes vind ik heel leuk, ben dol op die kleine vaasjes.
    Fijne avond en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuke vondsten Pascale en wat een leuke foto van jezelf...altijd leuk om een gezicht achter een blog te kennen :-)

    Fijne week! Lieve groet,Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Oh ,...en foto van jezelf wat leuk zeg!
    Wat ben je mooi.
    Groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat leuk om je te zien Pascale! Prachtige ogen heb je! En wat een gave spulletjes heb je weer gevonden, geweldig! Zo leuk dat je voor een paar centen zoveel lol kunt hebben hè met die oude spelletjes :-)
    Fijne nieuwe week! Xx Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oh dat bordje met de vaasjes erop is weer een gouden vondst Pascale. Ziet er erg leuk uit met die madeliefjes er in. En heel leuk om je eventjes te zien!

    Liefs,
    Rosalie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Zo leuk om je te "zien" Pascale.
    Nu begrijp ik de reacties op mijn blog dat mensen het leuk vonden om me te zien, haha.
    liefs Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een leuke aankopen heb je weer gedaan! En heel leuk om een foto van je te zien! Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuke spulletjes heb je gekocht, met veel nostalgie. Het advertentie-spel hadden wij vroeger ook thuis. Veel mee gelachen!
    Leuk om je gezicht bij je blog te zien. Ikzelf moet er nog aan wennen, de anonimiteit vind ik eigenlijk wel prettig. Maar wie weet...
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Heel leuk om je te zien! Ik had gedacht dat je een bruinharige was - weet niet waarom:-).
    Ik vind oudere spellen ook veel mooier dan die nieuwe. Maar ik mag geen oude spellen meer kopen van mezelf. Mijn huis slipt dicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hey Pascale, wat leuk dat je er een foto bij gedaan hebt. Heel grappig, ook ik dacht dat je bruinharig was... Leuke spulletjes! Fijne dag!
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat leuk om je zo beter te leren kennen ,mooi ben je trouwens !
    En je nieuwe aanwinsten zijn leuk vooral die oude spellen !
    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  33. hihi we hebben van die flatscreens aan het plafond met natuurdocu's! Maar ik vind een poster met kijk dingetjes inderdaad wel een hele goeie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mooi mens en een hele mooie vrouw Pascale. Ik zie de uitstraling die je berichtjes mij ook gaven, enthousiast en doortastend!

    liefs
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen