zondag 11 oktober 2015

Een indruk bij Loft 76

Vorige week zaterdag brachten mijn man en ik een bezoek aan Loft 76 in Roermond:
een woonwinkel, ontwerpstudio en lunchcafé gehuisvest onder één dak.  

Foto's: Eenindruk.blogspot.nl

In het prachtige monumentale pand geven eigenaren Caroline en haar man Ran de mensen een totaaladvies voor materialen, kleuren, stoffen en producten. Zo zorgen zij ervoor dat de gekozen vloer- en raambekleding, verlichting, vloerkleden, accessoires één mooi geheel vormen met elkaar. Het allerbelangrijkste vinden ze daarbij dat de sfeer en uitstraling past bij de bewoners. 

Foto's: Eenindruk.blogspot.nl

Sfeer en uitstraling vind je ook zeker terug in de prachtig ingerichte stijlkamers op de eerste etage. Je komt er meubels, verlichting en accessoires tegen van mooie merken zoals Hay, Muuto, Vitra, &Tradition, House Doctor, Ferm Living, Jielde, Broste, Jet de Bruijn en Scapa Home. Op de muren zijn prachtige matte verftinten te zien van de Loft 76 verflijn en hangt er expressief werk van fotograaf Jack Burger. 

Foto's: Eenindruk.blogspot.nl

In café Loft kun je terecht voor een lekker broodje, goede koffie of huisgemaakte soep. Je kunt er letterlijk de sfeer proeven aangezien alles wat je er ziet ook te koop is. Mocht je eens in de buurt van Roermond zijn dan is de woonwinkel zeker een bezoekje waard, en anders kun je terecht in de pas gestarte webshop waar dagelijks nieuwe producten aan worden toegevoegd.

Foto's: Eenindruk.blogspot.nl
Ik hou erg van kandelaars in alle soorten en maten. Het zijn altijd mooie sfeermakers in huis en zeker in dit jaargetijde steek ik graag kaarsjes aan. De Saigon Lacquer kandelaar van Arian Brekveld kon ik dan ook niet laten staan bij mijn bezoek aan de woonwinkel. De kandelaar die in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar is,  bestaat uit meerdere lagen hout en is voorzien van maar liefst 16 lagen lak zodat er geen deelnaden te zien zijn. Zo samen met het bijpassende keramieken onderbord vind ik het echt een mooie aanwinst.  



Fijne week, 
Liefs Pascale 

17 opmerkingen:

  1. Eerlijk gezegd kende ik deze zaak nog niet, maar ik heb er wel beelden bij dat jij je daar helemaal in je element voelde. Al is het niet mijn stijl, toch kan ik dit zeker wel mooi vinden. De kandelaar is ook prachtig, vaak zie je zo een, twee, drie niet hoe iets tot stand is gekomen, maar het maakt het voorwerp wel interessanter wanneer je dat weet.

    Een fijne week, Pascale! Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige plek om rond te kijken en inspiratie op te doen zeg... Ziet er echt prachtig uit! Vooral de combinatie van het zwart/wit met de prachtige bruine bank is zo mooi... bedankt voor het delen en een hele fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er erg inspirerend uit.
    Jij ook een fijne week Pascale!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kende de zaak niet, maar ik zal er de volgende keer zeker eens binnenlopen. Ik zie erg leuke items, maar het hele concept is mij iets té modern. Maar als je hier en daar een mooi idee op doet, is dat al heel leuk. De combinatie van wit/zwart/hout is sowieso altijd al mooi...Zo heeft elke stijl wel iets naar mijn gading en dat is toch juist het leuke ervan? Ook bij jou op tafel staat er een lief klein wit vaasje met een enkel takje bloeiende klimop...Super!
    Fijne week!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er uit als een heerlijke plek om rond te kijken en ideëen op te doen....
    Mooie impressie maakte je!
    Liefs van Mirjam.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie foto's Pascale. Ziet er uit als een mooie plek om eens heen te gaan als ik in de buurt ben (mijn ouders wonen in limburg). En gave kandelaar hoor, past helemaal bij je. x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er goed uit....wel een beetje uit de buurt...maar lijkt me de moeite waard om er eens heen te gaan liefs fijne week Ria x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je was in de buurt! en weet je dat ik daar nou nog steeds niet geweest ben?!?!!? tijd voor een tripje denk ik ;). Blij dat je weer aan het bloggen bent......enne.....*hint*.....wanneer mag ik een mailtje van je in mn mailbox verwachten? :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat lijkt me dat een heerlijke plek om rond te kijken èn te lunchen, helaas niet echt in de buurt ;-)
    Je hebt prachtige foto's gemaakt Pascale en die kandelaar!!! Ik zou hem ook hebben gekocht, dacht zelfs dat het keramiek was, kun je nagaan.
    Fijne avond! X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat ziet er heel mooi uit ook al is het niet helemaal mijn smaak... Ik zou daar wel eens willen rond kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een bijzondere dingen zit er tussen.
    Alleen al de onderste foto vind ik prachtig van kleur en samenstelling.
    Voor mij is het een beetje te modern, maar dat betekent niet dat je prachtige items tegen kunt komen.

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige kandelaar!! gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een prachtige winkel Pascale. Jammer (en misschien ook maar goed) dat het voor mij zo ver weg is :-)

    Fijn weekend!

    Madelief

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hi !, qué bonito rincón de tu casa ,, espero que tengas un bendecido comienzo de semana
    Cariños

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo wil je bij deze een gelukkig nieuwjaar wensen, wat aan het rondkijken in blogland jammer genoeg is het me nog steeds niet gelukt om een blog te zetten ... De rust in huis is nog niet optimaal, de privéomstandigheden en de drukte van de feestdagen en al de kleinkinderen vergen zoveel energie dat het gewoon niet lukt ... hoop snel weer een blog te maken als ik weer wat meer rust kan vinden ... tot dan geniet ik van jullie mooie foto's en verhalen ... wens jullie een gezond en mooi 2016 ... Lieve groet Rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuk plekje, daar wil ik zeker nog eens heen. Volgend jaar gaan we verhuizen en ik wil graag mn stijl tot uiting brengen. Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen