vrijdag 6 oktober 2017

Indrukken van de VT Wonen & Designbeurs 2017

Afgelopen donderdag bracht ik een bezoek aan de VT Wonen & Designbeurs 2017. Ik was er al lekker vroeg met als grote voordeel dat ik weinig bezoekers voor mijn lens had. Ik neem je graag in vogelvlucht mee over de woonbeurs.


Bij binnenkomst in het VT Wonen huis zorgde het vele groen in de Tuinkamer voor een fijne sfeermaker. De woonkamer straalde door het gebruik van zachte kleuren en materialen rust uit. Ik hou wel van dit sfeertje! De stoere zwarte deuren zorgden voor een mooie omlijsting naar de galerij waar verschillende kunstwerken te bewonderen waren.  


In het Tiny House, de kleinste ruimte van het VT Wonen huis kon je zien dat je ondanks een beperkte oppervlakte je huis toch van alle gemakken kunt voorzien. Klein maar fijn!De slaap- en badkamer zijn ook al zo prachtig gestyled. Zo zorgden allerlei roze tinten gecombineerd met koper en goud voor een romantische en luxe sfeer. Een prachtig kleurenpalet toch? 


Over roze gesproken: Bij de stand van Flexa lieten 4 bloggers Souraya, Wimke, Marij en Theo zien hoe je de kleur van 2018, Heart Wood, kon toepassen in je huis. Zoals je op de onderstaande foto's kunt zien is deze nieuwe grijsroze kleur prima te combineren en kun je er alle kanten mee op. Waar zou jij deze kleur het liefste toepassen? 


Op de stand van Karwei was de slaapkamer absoluut mijn favoriet. De praktische vakkenwand is een DIY en terug te vinden op de site van Karwei. Ideaal voor het opbergen van spullen en door dezelfde kleurtinten aan te houden blijft het een rustig geheel. 


Het was wel even een omschakeling van het rustige Karwei huis naar het Eigen Huis & Interieur trendhuis. In een bonte mix worden kleuren als groen, roze en geel en grafische prints met elkaar gecombineerd. Echt iets voor de durfals onder ons. Mij veel te druk. Bij de keuken en het eetgedeelte viel je letterlijk in een groene oase: groen op de muren en heel veel planten. Het Ariadne at Home liet een inspirerend bloemenatelier zien met een gezellige woonruimte. Verweerd hout, oude bouwmaterialen en manden met (droog)bloemen waren echte sfeermakers. Souraya (@bintihome), Suzanne (@ensuus) en Anki (@zilverblauw) hebben hun unieke kijk op design, interieur en lifestyle gebundeld met als resultaat een nieuw woonlabel: WOWN! Op de stand waren de eerste producten al te bewonderen van ze, ieder in hun eigen woonstijl. V.l.n.r. de producten ontworpen door Suzanne, door Anki en door Souraya. 


Tot slot bracht ik nog een bezoek aan de stand van Studio Henk. Dit Amsterdamse ontwerpbureau ontwerpt en produceert vernieuwende designmeubels. Enkele weken geleden maakte ik voor het eerst kennis met ze toen ik de prachtige Co Lounge Chair bij ze bestelde. Op de beurs was de nieuwe aanwinst te bewonderen: de Guiseppe Sofa die net als de Co Lounge Chair in eindeloos veel kleuren geleverd kan worden. 


Dit waren mijn indrukken van de VT Wonen & Designbeurs. Voor wie nog een bezoek gaat brengen aan de beurs, veel plezier! 

Liefs, Pascale

4 opmerkingen:

 1. Leuke indruk van de woonbeurs gekregen, dankjewel daarvoor! Groetjes Gretig
  @binnen_bygreta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi allemaal Pascale! Ik heb best genoten al was ik er maar een ochtend ��

  Fijn weekend!

  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om met jouw blik weer even iets terug te zien van de beurs. Ik was iets meer in de landelijke hoek te vinden, maar herken jouw foto's ook!

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook eerst die ronde kleine salontafel gehad, maar ik vond het toch niet praktisch. Het ziet er erg leuk uit maar kan er zo weinig op kwijt. Een plant en kaarsje en de salontafel stond bij mij vol. Nu heb ik gekozen voor een stoere houten rechthoekige salontafel, die past veel beter bij mij, want nu kan ik alles kwijt erop!

  BeantwoordenVerwijderen